BIG WIPES-Puhdistusliinat, Teollisuusliinat

BIG WIPES PUHDISTUSLIINAT, MARKKINOIDEN TEHOKKAIMMAT SEKÄ KOTIMAISET TEOLLISUUDEN MÄRKÄLUJAT KUIVALIINAT:

 

-Big Wipes teolliset puhdistusliinat on testattu riippumattomien kuluttajajärjestöjen(Law Labs, USA) toimesta. Testeissä on vahvistettu niiden erinomainen puhdistustulos. Big Wipes-puhdistusliinat ovat saaneet käyttäjäkunnaltaan laajalti kiitosta ylivoimaisesta puhdistustuloksestaan; “Tehokas yhdellä pyyhkäisyllä.”

-Big Wipes-puhdistusliinat täyttävät täysin viimeisimpien EU-kosmetiikkastandardien vaatimukset, ne soveltuvat käsien(ei ihoärsytystä, lisätty Aloe Veraa ja E-vitamiinia), työkalujen, laitteiden ja erilaisten pintojen puhdistukseen.

-Big Wpes-puhdistusliinat puhdistavat erilaiset maalien roiskeet, silikonit tuoreeltaan, epoksin tuoreeltaan, liimat, teippien jäänteet, uretaanivaahdon tuoreeltaan, rasvat ja monet muut liat.

– Big Wipes-puhdistusliinat sopivat teollisuuteen, verstaisiin, rakentamiseen, saneeraamiseen, kotiin kuin matkoillekin.

PYYDÄ ILMAINEN NÄYTE JA HINNASTO!

INDUSTRIAL 4×4 Formula puhdistusliina(perusliina):
Täysin uusi patentoitu ja muotoiltu Power Fabric lisää 20% Big Wipes puhdistusliinojen puhdistustehoa, täyttäen täysin viimeisimmät ja tarkimmat EU-kosmetiikkastandardien määräykset.
Puhdistusliinoihin on lisätty antibakteerisuojaus, joka varmistaa, että kädet ovat puhtaat liasta ja bakteereista. Puhdistusaine on biohajoavaa. Testien mukaan antibakteerisuojaus tehoaa 99,9%;sti esimerkiksi MRSA-, koli-, salmonella-, stafylokokki- ja listeriabakteereita vastaan.
Pakkauskoot:
2013_Industrial 20’s pussi/20kpl liinakoko 17 x 25cm laatikossa 2 x 15 pussia nauhassa
2019_Industrial 40’s putkilo/40kpl liinakoko 17 x 25cm laatikossa 8 purkkia
2010_Industrial 80’s putkilo/80kpl liinakoko 20 x 30cm laatikossa 8 purkkia

 

INDUSTRIAL PLUS 4×4 Formula puhdistusliina:
Industrial-sarjasta parannettu kaksipuolinen puhdistusliina(dual side fabric) kanssa antaa 100% paremman puhdistustehon entiseen. INDUSTRIAL PLUS puhdistusliinalla puhdistuvat jopa kaikkein tiukimmat tahrat ja kuivumat. Se sisältää antibakteerisuojauksen. Aloe Vera ja E-vitamiini pitävät kädet pehmeinä ja kosteina jaollen käsiärsytys on erittäin pieni. Antibakteerisuojaus sama kuin Industrial liinassa.
Pakkauskoot:
2023_Industrial Plus 20’s pussi/20kpl liinakoko 18 x 20cm laatikossa 2 x 15 pussia nauhassa
2029_Industrial Plus 40’s purkki/40kpl liinakoko 17 x 25cm laatikossa 8 purkkia
2020_Industrial Plus 80’s purkki/80kpl liinakoko 20 x 30cm laatikossa 8 purkkia

 

INDUSTRIAL GREEN 4×4 Formula(BIO):
INDUSTRIAL BIO-puhdistusliinan koostumusta on parannettu siten, että se sopii myös herkimpiin kohteisiin antaen parhaan mahdollisen puhdistustuloksen. Se soveltuu erinomaisesti vaarattomien aineiden puhdistukseen. Puhdistusliinat voidaan laittaa käytön jälkeen tavanomaiseen jätekierrätykseen tai biojätteisiin.
* Puhdistusaine on myrkytöntä ja 100% biohajoavaa.
* Puhdistusliina(joka on luonnonmukainen, kasviperäinen viskoosi) on hyvin imukykyinen, kaikki luonnonmukaista ja 100% biohajoavaa.
Antibakteerisuojaus sama kuin Industrial ja Industrial Plus puhdistusliinoissa.
Pakkauskoot:
2040_Industrial BIO purkki/80kpl liinakoko 20 x 30cm laatikkossa 8 purkkia

 

Lataa Industrial-puhdistusliinojen esite ja testi- ja tutkimustulokset tästä:

BIG WIPES_INDUSTRIAL_ESITE_5-2015 MRU

Antibakteerisuojaus

Dermatologinen testi

Käyttöturvallisuustiedote

Kosmetiikkatuotteiden turvallisuussäännökset

Leptosipiroosi

 

TEOLLISUUDEN PUHDISTUSLIINAT:
Edulliset, kestävät ja tehokkaat Suomessa valmistetut märkälujat kuivapyyhkeet(Veto Soft, vetopyyhe, WC-paperit, taittopyyhkeet, hoitopöytä suojapaperit) teollisuuteen, huoltoon ja ylläpitoon, korjaamoihin, ravitoloihin, majoitustiloihin ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen.

LATAA ESITE, JOSTA ILMENEE EDULLISET HINNATESITE 11-2017_TEOLLISUUSPYYHKEET, AALTOPAHVI, REMONTTIKARTONKI, SUOJAKARTONGI, SUOJAHUOPA

 

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress